Historia
Olen aina ollut koirahullu ja haaveilin koko lapsuuteeni omasta koirasta ja aikuisena tuo toive toteutui. Ompelemisen aloitin heti kun jalkani ylettivät ompelukoneen polkimelle. Siitä lähtien on syntynyt laukkuja, vaatteita, asusteita ja paljon muutakin. Tuo palava halu luoda uusia asioita johti peruskoulun jälkeen ensin vaatetusalan ammattikouluun josta valmistuin Vaatetusalan artesaaniksi 2004. Matkani jatkui Metropolian ammattikorkeakouluun opiskelemaan teollista muotoilua ja valmistuin sieltä Muotoilijaksi 2012.

Vuosien varrella minulta on kysytty mitä haluaisin tehdä jos saisin vapaasti valita. Vastaukseni: Haluaisin työskennellä koirien parissa. Pitkäaikainen haaveeni on ollut perustaa oma yritys, jossa voisin yhdistää useita intohimojani: jotain koiriin liittyvää, luovuuttani, uusien ideoiden kehittelyä ja toteutusta.

Haaveistani tuli totta 2014 kun perustin oman tavaramerkin: MINJI.
MINJI on perustettu rakkaudesta koirien ja naisten asusteita kohtaan.

Muotoilu
Tuotteiden muotoilu saa inspiraationsa suomalaisuudesta ja suomalaisesta muotoiluperinteestä; minimaalisuudesta ja ajattomasta muotoilusta. Muotoilussa sekoitetaan rohkeasti tätä perinnettä moderneihin linjoihin sekä yksityiskohtiin, joissa yhdistyy tyylikkyys ja hauskuus. Naisten ja koirien mallistot rakentuu samojen elementtejen ympärille. Mallistojen yhteneväisyys muodostaa persoonallisia tuotteita, jotka antavat käyttäjälleen mahdollisuuden erottua massasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tuotteiden päämateriaalina käytetään nahkaa. Isompien tuotteiden valmistusprosessista ylijäämä palat otetaan talteen ja niistä valmistetaan pienempiä tuotteita.Tämä mahdollistaa arvokkaan materiaalin mahdollisimman ekologisen käytön.

Tuotteita voi ostaa yrityksen omasta nettikaupasta ja jatkossa myös muista nettikaupoista sekä vähittäiskaupoista. Olen aina kiinnostunut uusista yhteistyömahdollisuuksista sekä Suomessa että ulkomailla.